måndag 25 april 2011

Elefantset!

Jag känner att det ofta blir lite för länge mellan mina inlägg, det finns så mycket jag skulle vilja visa, men tyvärr räcker inte tiden riktigt till till allt man vill göra. Jag har så mycket tankar och idéer som jag skulle vilja förverkliga, en del av dem skulle med största sannolikhet bli mindre lyckade, men jag skulle åtminstone vilja prova! Hur gör ni som har jobb, hus och småbarn? Hur tusan hinner ni med allt..?

Ja ja, några sköna sommarset bestående av linne och shorts med revärer har jag i alla fall hunnit med.. =) Tycker att brunt och orange är störtläckert och har inte tröttnat på elefanterna än. Tycker fortfarande att de är lika häftiga! Vad ska jag säga..? Både bekvämt och coolt i sommarvärmen!


4 kommentarer:

 1. Jättefint elefantset!!! Jag känner så väl igen mig i din beskrivning!!! Jag har visserligen inte hus men väl bostadsrätt. Det är mycket som ska hinnas med och skötas osv. Man hinner ju inte ens en tredjedel av det man hann förr och man får prioritera väldigt snävt. Så svaret på din fråga är att man hinner inte...det ser bara ut som om man gör det;)

  SvaraRadera
 2. Instämmer med Helena. Det ser bara ut som om vi hann.... :)
  Jättefint set!

  SvaraRadera
 3. Alltid mycket imponerande, allt du gör! Jättefint och retro, skulle gärna ha till sonen!!!!
  Ja herregud jag känner också igen mig, huvudet fullt av idéer som vill ut men troligtvis blir de flesta av dem aldrig av, man har ju ingen tid, och då är jag ändå föräldraledig, hur kommer det bli när jag börjar jobba igen!?
  Och trädgården och huset, ja det blir nog lite eftersatt...men tur att sambon kan greja lite där! ;O)

  SvaraRadera
 4. Helt underbart set!/Åsa

  SvaraRadera