söndag 2 oktober 2011

Hej på er! Jag är tillbaka!

Kollade mitt förra inlägg och upptäckte till min förskräckelse att det är över två månader sedan sista livstecknet här på bloggen. Sanningen är väl den att jag faktiskt inte producerat så mycket under de här månaderna. Dock har jag inte legat på latsidan om det nu är någon som trodde det. Jag har flyttat till en ny stad, hjälpt min dotter och hennes familj att packa, städa, rensa ut och flytta från deras enorma hus och därefter flytta in i ett nytt hus som varit och är under totalrenovering. Dessutom har jag haft den stora äran att sy bröllopsklänning till min dotter när hon gifte sig för två veckor sedan. Jag fick också sy klänning till hennes tärna och till lilla Irma förstås. Jag återkommer med bilder på de vackra tre i ett senare inlägg.

Idag visar jag ett höstset som snart ska levereras till lilla Alma. Hon har fått vänta lite på sina kläder då jag haft en del annat att styra med. Almas mamma talade om vad hon ville ha för kläder, vilka färger hon tycker om och därefter fick jag relativt fria tyglar. Det är roligt och hedrande när kunden litar på ens omdöme men även lite nervöst eftersom man inte riktigt vet om det faller mottagaren i smaken eller inte.

Jackan här är sydd i marinblå manchester och fodrad med röd fleece. Kanter och detaljer i smårutigt kanonmjukt tyg med lite ull i. Halsduk i samma smårutiga tyg som även går igen som detaljer på mössan och vantarna.

Nu är det bara att hoppas att lilla Alma och hennes föräldrar blir nöjda när de får paketet...

2 kommentarer:

  1. Jättefint!/Åsa på minamirakel

    SvaraRadera
  2. Vilka fina kläder! Jag är barnsligt förtjust i just blått, rött och vitt. Det här var verkligen fina grejer!

    SvaraRadera