söndag 24 februari 2013

Blivande mästerkock kanske..?

Köket som lilla fröken fick av sin farfar i julkapp var mycket uppskattat och används flitigt till att tillaga  alla möjliga kulinariska kombinationer för smaklökarna.. =) Jag har insett att fröken minsann inte är så liten längre, åtminstone inte om man frågar henne själv. Nåde den som antyder något sådant. Hon är mycket tydlig när hon talar om att hon nu är hela tre år och därför faktiskt är STOR!

Här är den blivande mästerkocken i pappas absoluta favoritplagg. Rött, vitt och turkost. Färgglatt och fräscht! Dessutom i klassiska mönster som randigt och stjärnor. Fint och lekvänligt!

Ni som är observanta kanske ser att jag var något förvirrad och ofokuserad när jag klippte ut stjärntyget. Jag har nämligen klippt framstycket på tvären och det syns på så sätt att ringarna ser lite långsmala ut... Tur att det inte var någon beställning utan "bara" till Irma.. ;)


8 kommentarer:

 1. Så fin tunika och vilka härliga bilder! Hur får du bilderna så där stora i bloggen?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack! Klicka på bilderna så att de blir blåmarkerade. Då får du upp en liten list där du bland annat kan välja storlek på bilden. =)

   Radera
 2. Tack för svar! Blåmarkerade och försökte ändra genom att ändra pixelstorleken på bilderna i kodningen (vet inte om det var rätt) men när man förhandsgranskade var det ändå samma storlek på bilderna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer en textrad med olika alternativ när man blåmarkerar, b.la textstorlek, typ av text och bildstorlek.
   Har du gått in på redigera inlägg?

   Radera
  2. hej igen,
   vad konstigt. Det kommer inte upp några sådanna alternativ för mig. Bara "granska komponent" och där kan man ändra i kodningen. Men det verkar ju krångligt. Jag får testa en annan webläsare och se om det funkar bättre. Funderade också lite på att fältet i din blogg där text och bilder presenteras är mycket bredare än i min blogg kanske det är därför du kan ha större bilder också? :)

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Säger som Le Petit: Härliga bilder och fina kläder. Det där stjärn tyget är bara så fint att jag knappt fattar att jag lyckats motstå det, än så länge ;)

  SvaraRadera