onsdag 12 mars 2014

Julaftons roligaste och mest uppriktiga kommentar...

Ja, jag vet att det är ett tag sedan det var jul och nu lägger vi helst den mörka tiden bakom oss och ser fram emot våren! Jag vet också att jag varit lite dålig på att göra inlägg på sistone men faktum är att jag inte har sytt riktigt så mycket som jag brukar. Jo, det har jag nog men jag har förberett en hel del inför sommaren med att sy solhattar och även provat en ny kepsliknande modell. Det blir dock ett senare inlägg. 

Idag visar jag istället underbara lilla Thea som var hemma hos min dotter och firade jul. Hennes moster Eli hade beställt en klänning till henne som hon skulle få i julklapp. Eli ville ha en klänning som matchade Theas färgstarka och tuffa men ändå flickiga personlighet. Vi diskuterade modeller och kombinerade tyger en hel del innan vi bestämde oss. Spänningen var olidlig när Thea väl skulle öppna sitt paket på julafton. Resultatet blev precis så bra som vi hade hoppats. Thea blev jätteglad och som ni ser på sista bilden fick jag en bamsekram. 

Julens roligaste och mest uppriktiga kommentar stod Thea också för:

- Va! Är det du som har gjort klänningen?? Jag trodde inte att det var en sån gammal som sytt den!! 

=)
2 kommentarer:

  1. So lovely dress! You have a nice blog,! I sew a lot for my kids so it's nice to find interesting blogs. Hälsningar från Finland :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin klänning!/Åsa

    SvaraRadera