lördag 12 juni 2010

Förklädesklänning i rosa och brunt!

Nu tycker ni kanske att jag är lite tråkig eftersom det här är den tredje förklädesklänningen jag visar här på bloggen... Jag blev dock så himla förtjust i det här tyget som jag hittade i två färgställningar, ljusrosa med bruna prickar och ringar och brun med ljusrosa prickar och ringar. Kunde inte riktigt bestämma mig för vilket jag gillade bäst så jag köpte båda. Nästa problem var vilken av färgerna klänningen skulle vara i och vilken som skulle bli ficka.. Ibland har jag så himla svårt att bestämma mig så det blev en rosa med brun ficka i storlek 68 som förhoppningsvis passar Irma nu, och så ska jag sy en i omvänd färgställning som passar henne när hon vuxit ur den här. Är jag tråkig och fantasilös..?

Jag tog bilderna nu på kvällen med lågenergilampa som enda ljuskälla, därför är färgerna lite tråkiga..

Någon mer än jag som tycker att klänningen ser lite ut som gubbe med små bruna ögon och en stor, glad, brun mun..? =)8 kommentarer:

 1. Jag tycker inte du är tråkig!! Jag vet hur roliga dessa klänningar är att sy och jag bara älskar dem!! Mitt stora problem är att jag inte har någon att prova dem på. Jättefin är den! Väntar med spänning på nästa!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker inte heller du är tråkig! Det är så roligt att sy dessa små klänningar, jag har sytt en hel del sådana själv. Att sy en till klänning i omvänd färgställning blir säkert också snyggt. Dina plagg är så välsydda så de är en fröjd för ögat! :-)

  SvaraRadera
 3. Jättesöt klänning! Klänningar kan man aldrig få förmånga av och jag tröttnar heller aldrig att titta på klänningar...speciellt sånna här fina =).

  SvaraRadera
 4. Hej, vilken trevlig blogg du har!
  Fantastiskt välsydda och fina saker! Jag är, precis som du, väldigt förtjust i förklädesklänningar - och andra klänningar med för den delen!

  /Lena
  ps, min äldsta dotter heter oxå hon Irma!

  SvaraRadera
 5. Så söt, och det är inte alls tråkigt, härligt att se dessa små klänningar! Håller med dig, ser ut som en liten glad gubbe, hehe!

  SvaraRadera
 6. Ha, ha ...ja, jag ser oxå den glada gubben ...
  Som det kan bli.
  Tittar gärna på fler klänningar gjorda av dig. Håller med finnkids om att du gör så välgjorda saker så det är härligt och inspirerande att få se och läsa.

  Önskar dig en fortsatt bra helg !

  SvaraRadera
 7. Jättefin klänning, det är ju som terapi att sy små klänningar!/Åsa

  SvaraRadera