torsdag 30 juni 2011

Dags för Algutsrum Marknad!

Då var det dags igen! För exakt ett år sedan gjorde jag min stora premiär som marknadsknalle! Visst, jag hade stått på marknad och sålt lite smått och gott tidigare men då hade det varit precis utanför mitt hus, hemma i den lilla byn där jag bor... Inte riktigt samma sak som att åka iväg och stå på en så pass stor marknad som det är dags för i morgon, men kul ändå såklart! Det är ju trots allt så att det roligaste med att vara knalle för en dag, ändå är att träffa en massa glada människor som är ute och strosar och tycker att det är kul och lite mysigt att gå omkring och titta bland alla marknadsstånden.

Under morgondagen hoppas jag att få träffa en hel del av de människorna! En del av de kläder jag ska ha med mig visar jag här men det finns även en hel del annat. Kläderna har tyvärr skrynklat till sig lite när de legat nerpackade så om jag hinner och orkar gissar jag att strykjärnet åker fram en stund ikväll...

Hur som helst, jag har bestämt att vädrets makter ska vara med mig (och alla andra på marknaden förstås..) hela dagen i morgon, så alla ni som är i närheten:

Välkomna! =)
7 kommentarer:

 1. Vilka fina kläder!!! kommer nog sälja bra på marknaden, Lycka till.

  SvaraRadera
 2. Vilken underbar färgkavalkad! Lycka till på marknaden!

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt fint. Lycka till!

  SvaraRadera
 4. Lycka till på marknaden! Så mycket fina kläder!

  SvaraRadera
 5. Vilken färgfest! Du ser ut att ha jobbat hårt. Lycka till.

  SvaraRadera
 6. Wow, vad mycket du har sytt!/Åsa på minamirakel

  SvaraRadera
 7. Såg dina kreationer på marknaden, mycket fint =)
  Hoppas du fick sälja lite oxå =)

  SvaraRadera