torsdag 1 mars 2012

En massa vilda djur och några stjärnor...

Jag har varit lite dålig på att både visa och sy kläder till små killar på sistone. Det har varit mycket kappor, klänningar och annat flickigt. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det! Anledningarna är att jag syr jag en hel del till mitt lilla barnbarn Irma och sedan har det bara fallit sig så att de flesta beställningar jag fått på sistone varit till små tjejer.

Då är det ju det där med hönan och ägget... Antingen har jag mest fått beställningar till små töser för att jag mest visar flickkläder eller så visar jag mest kläder till små tjejer för att det är dem jag får beställningar till... ;) Hmm, hur som helst, jag hoppas inte ni pojkmammor och pojkpappor gett upp hoppet helt och slutat titta till mig här på bloggen.

Här kommer i alla fall bilder på ett par sköna och mjuka tröjor som passar alldeles ypperligt för såväl busiga små flickor som pojkar! =)


4 kommentarer:

 1. Åh, jättefint tyg med elefanterna och de andra djuren. Vad är det? :)

  SvaraRadera
 2. Undrade precis samma sak! Helt bedårande tyg och jättefina välsydda kläder...

  SvaraRadera
 3. Härliga tyger!! Kul att du hittat tyger som inte alla andra har;)

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det härligt, tyget med alla djuren! Tyget har jag köpt på Stoff och Stil, så det kommer vi nog att få se mer av gissar jag.

  SvaraRadera