måndag 20 augusti 2012

Ett kärt evighetsprojekt och ett par klänningar!
För ett tag sedan fick jag en beställning på en filt eller överkast om man så vill. En i lapptäckesstuk med virkade små lappar. En attans massa lappar har det därför virkats framför TV:n om kvällarna. En sisådär femtio stycken närmare bestämt... Himla roligt att se filten växa fram men ack så tidsödande... Nu är den hur som helst färdig och jag kan ägna mina TV-kvällar åt att ligga ner i soffan och bara göra ingenting igen ;)
I samma paket skickade jag även iväg två små klänningar, en med kort ärm och en ärmlös. Härligt färgglada med sköna mönster och så svarta kanter som funkar till allt!


5 kommentarer:

 1. Vad kostar den söta klänningen med nyckelpigor??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!Mjuk klänning utan ärm kostar 200 kr i stl 50-80 och 220 kr i stl 86-116. Klänning med kort ärm och med tryckknappar bak för lättare av- och påklädning kostar 240 kr resp 260 kr. Maila mig om du är intresserad. Du kan se de mjuka tyger jag har hemma under fliken "tyger längst upp på sidan".

   Mvh
   Annkatrin

   Radera
 2. Åh vad kostar den gröna oxå??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Mjuk klänning utan ärm kostar 200 kr i stl 50-80 och 220 kr i stl 86-116. Klänning med kort ärm och med tryckknappar bak för lättare av- och påklädning kostar 240 kr resp 260 kr. Maila mig om du är intresserad. Du kan se de mjuka tyger jag har hemma under fliken "tyger längst upp på sidan".

   Radera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera