lördag 15 maj 2010

Klänningar till fina festen!

Jag har sytt en hel del kläder avsedda att användas vid speciella tillfällen. Jag har letat fram bilder på några söta barnklänningar jag fått i uppdrag att sy till bröllop. Bilderna är kanske inte av bästa kvalitet men jag tror ändå att de fyller sin funktion.Här har jag sytt en klänning till brudens tärna. Självklart ville hon att hennes lilla dotter skulle ha en matchande klänning. Den tillhörande dreggellappen behövdes kan jag säga.. Den lilla tösen var ljuvligt söt!


Vid ett annat bröllop hade brudens dotter denna söta klänning i vitt och lindblomsgrönt med pärldekorationer i halsringningen och på ärmsluten. Även de tunna organzabanden är dekorerade med pärlor i grönt och orange. Den här klänningen krävde en hel del pillarbete, men det var det värt!


Dessa söta klänningarna i naturfärgat linnetyg syddes till två små brudnäbbar. Midjan har dekorerats med ett tunt satinband. Den yttre kjoldelen är delad mitt fram och under skymtar en vit, mönstrad kjol med liten volang nedtill. De små flickorna var söta som socker!1 kommentar:

  1. Åh vilken underbar klänningsmodell! Så mycket fint du syr :-)

    SvaraRadera