lördag 26 mars 2011

Lördagslycka och ett litet set!

Lördag kväll och jag sitter mest och beundrar, tittar och känner på dagens inköp. Tog tillsammans med min dotter en tur ner till Malmö och hängde på låset till Stoff och Stil kl 10 i förmiddags=) Kan nämna att jag var bland de sista ut när de stängde vid fyra... Ett litet avbrott för lunch hann vi dock med.. Fyra proppfulla kassar och ett antal tusenlappar fattigare. Vad gör väl det, jag är lycklig! Lyckan grusades dock av att jag halvvägs hem upptäckte att jag saknade både körkort och VISA-kort! Jag hoppas verkligen att jag glömt korten i kassan när jag betalade och att jag inte lagt dem på bänken utanför butiken när jag satte mig för att pusta ut.. Ska ringa och kolla så fort de öppnar i morgon förmiddag. Hur som helst, syftet med resan var egentligen att det skulle köpas klänningstyg och annat smått och gott till ett bröllop senare i år, som ni ser blev det ganska mycket mer än så...

Visar också ett litet babyset i härliga ränder och stjärnor. Lite höstiga färger kanske men jag gillar dem såå!

Ser att bilderna inte är av bästa kvalitet. Tog dem nu på kvällen när ljuset var ganska dåligt. Lite suddiga och lite gryniga men ni ser nog vad de föreställer =)

4 kommentarer:

 1. Åh vilken massa fina saker. Ja visst är det härligt att bara sitta och titta och klappa lite på inköpen =) Håller båda tummarna hårt att du får tillbaka dina kort!!!

  SvaraRadera
 2. ÅH härlig shoppingdag! =) Fina fynd! Jag hoppas korten kommer till rätta!
  Jättefint babyset också!

  SvaraRadera
 3. Men vilket gulligt babyset. Förstår din lycka med alla dessa fina tyger och sybehör som du har köpt

  SvaraRadera
 4. Nån som har haft kul ser jag! :)

  SvaraRadera