söndag 18 juli 2010

Återvinning!

Då har jag haft min debut i återvinning av gamla lakan.. =) Gamla kläder i vackra tyger har jag klippt sönder ett antal gånger för att sy nya fräscha kläder av men inte lakan... Har sett så många andra sybloggerskor återanvända alla möjliga härliga tyger och fått så mycket tips och inspiration. Internet är väl fantastiskt?!

Det fick bli en liten klänning i äkta retromodell med kantband och knytband i nacken. Tyvärr var jag inte så klurig att jag kollade innan jag började sy hur mycket kantband jag hade och när jag skulle kanta nertill så räckte det såklart inte... Jag hittade ett orange kantband i en mörkare och något klarare nyans och så fick det bli!8 kommentarer:

 1. Jättefin! Så enkel coh sommrig! Visst är det kul med återanändning!! Undrar när jag ska få lust att sy i alla mina mjuka köpta tyger?? Just nu är det loppis och återanvändning som hägrar.

  SvaraRadera
 2. Jätte söt! Återanvändning är väl perfekt bara man hittar tyg man gillar och det här är ju hur fint som helst!

  SvaraRadera
 3. Jättefin klänning, gillar recycling!/Åsa

  SvaraRadera
 4. Klänningen blev jättefin!! Jag har hur mycket fina påslakan o dylikt hemma som helst och syr också av dem emellanåt, men av nån anledning blir det inte lika ofta som nya trikåtyger... Men tygerna är verkligen ögongodis!!!
  Det orangea setet nedanför är verkligen helt underbart!!!!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar också återvinning! Klänningen är jättefin! Det orangea setet i det tidigare inlägget är superfint!

  SvaraRadera
 6. Ljuvlig. Undrar om du klipper det rundt bak inacken på sprundet eller blir det bara så ändå?! Ser så snyggt ut...

  SvaraRadera
 7. Tack, tack =)

  I nacken klippte jag ut en stor droppformad rundel som jag sedan kantade. Tycker också det blev ganska så bra faktiskt. Gjorde en klänning innan med bara ett kantat sprund baktill men det här blev mycket snyggare.

  /Annkatrin

  SvaraRadera