söndag 4 juli 2010

Sömnadsskola med Irma!

Det ska börjas i tid...
När jag satt och sydde lite somriga huvudbonader häromdagen kom Irmas pappa med ett önskemål om en solhatt till sig själv och en matchande till sin lilla dotter. Han ville ha en svart med vita prickar och svart- och vitblommigt innertyg till sig själv och omvänd färgställning till Irma. Självklart ville lilla fröken hjälpa till... Man kan riktigt se hur koncentrerad hon är, kanske har hon ärvt några av mormors gener... =) Jag återkommer med bilder på Irma och pappa Magnus i sina hattar.

På dessa bilder har Irma på sig en liten sjalett jag sytt till henne. För att de ska vara sköna att bära och sitta bra på huvudet har jag sytt fast en bit resår i uppviket på vardera sida. På så sätt funkar samma storlek till både lite mindre och lite större huvuden. Tycker det är supergulligt med sjalett på små flickebarn..
4 kommentarer:

 1. Så mysigt ni har det! Det blir nog många sådana stunder ska du se. Jätte söt sjalett!

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig duo! Mycket söt Irma i en passande sjalett.

  SvaraRadera
 3. Hej! Gick förbi dig förra veckan på marknaden i Algutsrum på Öland. Var där på semester med familjen och fick syn på dina saker. Verkligen jättefina saker du syr! Mvh Linda/ Älskade Hjärtegryn

  SvaraRadera
 4. Så mysigt ni har det. Det ska bli spännande att se solhattarna.

  SvaraRadera