måndag 14 februari 2011

Bodys i massor!

Jag har äntligen blivit vän med min Cover Pro och dessutom upptäckt hur fantastiskt roligt det är att sy med den. Att sy bodys som jag tidigare endast gjorde om jag var absolut tvungen har nu blivit min nya favoritsyssla! Det har blivit ett gäng kortärmade bodys i varierade tyger och några stycken sötnosar med korta ben. För att få dit tryckknapparna ordentligt har jag också investerat i en tryckknappspress så nu går det mesta som en dans =) Om ni tar en titt i min lilla butik så kommer de flesta av dessa att dyka upp där inom kort.7 kommentarer:

 1. Nej men så fina! Jag blir så otroligt avundsjuk!! Vill också kunna göra fina bodysar.
  Härliga tyger!!

  SvaraRadera
 2. Sicket härligt gäng bodysar, jättefina. Det har jag aldrig sytt (har inga så små barn längre och har aldrig fått tid till sömnad under den perioden).

  SvaraRadera
 3. nämen åh så fiiiina! Vad duktig du är! jag kämpar på med min coverpro men inte har jag blivit så här bästis med den än... och en tryckknappspress vill jag med ha, vart köpte du din?

  SvaraRadera
 4. Åh så mycket ljuvligt!! =)

  SvaraRadera
 5. Hej Åsa!
  Tryckknappspressen köpte jag hos "Babythings". Värt varenda krona, pris ca 1000:-. Mina fingrar börjar bli lite stela så jag kan inte hålla tyget still med en vanlig tång. Denna fungerar perfekt. Bara KÖP!!!

  SvaraRadera
 6. Åh, de är ju helt underbara !!!! Synd att man inte har bäbisar längre....
  Kram Agnetha

  SvaraRadera