fredag 11 februari 2011

Nya tyger och värdinnor/värdar sökes!

Ett skepp kommer lastat... Stoff och Stils nya kataloger togs emot med glädje kan jag säga! Det är alltid lika spännande när det kommer nya tyger och oftast så fruktansvärt svårt att bestämma vad man ska beställa... För min del brukar det bli så att jag slänger iväg en beställning fort som ögat när katalogerna kommer och då oftast lite mindre stycken av en massa olika tyger, det är ju så svårt att välja bort något... Tyvärr var redan några av de tyger jag ville ha restonoterade. =( Det brukar dock inte dröja alltför länge innan nästa beställning skickas och förhoppningsvis har de tygerna kommit tills dess.. Den här gången blev det en hel del nytt men även en del "gamla" favoriter som exempelvis seersucker i en massa härliga, somriga färger! Lycka!!

Hur som helst, nu sys det för glatta livet här i stugan! Trots bakslaget med snö och kyla ser jag ljuset i tunneln och längtar efter vår och värme. För er som bor i Kalmar- alternativt Växjötrakten eller där emellan och är intresserade av att bjuda hem ett gäng vänner på ett klädparty så kommer jag gärna och visar lite vår- och sommarkläder. Kontakta mig på min mail så kan vi komma överens om en kväll nu i vår när det passar. Självklart får du som öppnar ditt hem för mig och dina vänner under en kväll en liten gåva som tack!

3 kommentarer:

  1. Vilken tygparad! Jag har inte beställt från S&S ännu. Jag vet... Verkligen ute i sista minuten...Jättefina tyger du har köpt!

    SvaraRadera
  2. Så mycket härliga tyger du fått tag på! Spännande med ditt klädparty! Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Bor alldeles för långt bort. Kul idé annars... Fina tyger!

    SvaraRadera